19-03-2024 Oproep aan alle lokale muzikanten

 

Op 19 oktober 2024 mogen we weer een uniek bevrijdingsconcert geven in samenwerking met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Net als in 2019 belooft dit een waar feest te worden. Het projectorkest zal bestaan uit lokale muzikanten. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om niet met een koor te werken, maar met lokale solisten. Op het programma staan o.a. werken als Band of Brothers, Gabriels Oboe, A String of Pearls en Frank Sinatra.

 

Zien we jou straks op het podium bij dit unieke concert?

Je kunt je aanmelden via dit formulier.

 

Als je nog vragen hebt kun je rechtstreeks contact opnemen met de dirigent van het Projectorkest: Robin Jansen van Galen via e-mail vrijheidsmusici@gmail.com

01-11-2022 Start project 80 jaar Vrijheid Gilze en Rijen

 

De projectgroep heeft een eerste bijeenkomst gehad om voor de periode oktober 2024 t/m mei 2025 weer een mooi activiteitenprogramma samen te stellen waarmee we samen bij deze mijlpaal stil kunnen staan. 

Het logo is bijgewerkt, de gesprekken met de gemeente en vliegbasis lopen, diverse mensen zijn benaderd voor een bijdrage en het plan krijgt vorm. Fijn om te zien dat er zo veel enthousiaste mensen in de gemeente zijn!

Via diverse kanalen zullen we je informeren over de komende projecten.